Loading...

Vacanță pe yacht

COMBINĂ PLACEREA DE A NAVIGA CU RELAXAREA PE YACHT SAU PLAJA PE MAL
Home / Sport și amuzament / Vacanță pe yacht

Vremurile în care sailing-ul și croazierele pe yachturi erau asociate luxului și milionarilor au trecut. Din ce în ce mai mulți oameni aleg să-și petreacă concediul într-o manieră mai provocatoare decât o simplă vacanță de familie într-una din stațiunile vizitate deja atât de des. Mulți amatori de senzații tari au trecut de la etapa în care visau croaziere, la etapa în care se îmbarcă pe yachturi și testează valurile în cucerirea onor noi senzații.

În condițiile actuale, o astfel de escapadă de o săptămână se poate situa între suma de 500 de euro și 1000 de euro pentru o familie, în funcție de preferințe, destinațiile fiind dintre cele mai diverse. Pentru suma de 1000 de euro puteți vizita porturi ale Greciei, Turciei sau vă puteți aventura în apele Mediteranei pentru a-i vizita insulele exotice. Tot ce trebuie să faceți este să calculați eficient locurile de care aveți nevoie și serviciile pe care le doriți pentru a ști ce yacht să alegeți, în funcție de prețurile aferente fiecărui serviciu.

Bineînțeles, în cadrul acestor vacanțe, skipper-ul yachtului vă va plimba printre valurile mării, oferindu-vă ocazia să faceți poze la fiecare obiectiv turistic vizitat, oprind yachtul în anumite locații pentru a face baie și se va asigura că seara va ancora într-un port, care să vă permită să ajungeți și cu picioarele pe pământ la final de zi.

Cu toate acestea, există o variantă mai atrăgătoare pentru mulți dintre cei ce urcă pe un yacht spre a lansa vise și dorințe în larg. De multe ori, oamenii tind să înlocuiască clasica baie sau să suplimenteze simplitatea unei călătorii în larg cu o plimbare cu caiacul. Aici lucrurile devin mai serioase. Veți avea nevoie de un caiac care să vă permită, în primul rând, îmbarcarea sa la bordul navei. Din punct de vedere al fiabilității și al dimensiunilor, caiacele clasice vor părea incomode și vor lansa o adevărată provocare în ceea ce privește căratul lor pe punte.

CubyKayak-ul, caiacul nostru revoluționar, a intuit aceste nevoi ale adevăraților profesioniști sau iubitori ai acestui sport și a venit cu soluția. Greutatea sa net inferioară unui caiac clasic nu vă va da bătăi de cap atunci când va trebui să îl ridicați pe punte, iar faptul că este demontabil, putând să se transforme într-un cub ideal de cărat în spate, este un punct forte esențial. Atașarea unui ham, pentru a-l putea transforma în rucsac, va face ca CubyKayak-ul să pară un simplu accesoriu pentru dumneavoastră. Astfel, vă veți putea bucura în liniște de plimbările cu caicaul, putând să-l cărați cu dumneavoastră pe punte.

Nu veți avea nimic de pierdut în momentul în care veți alege CubyKayak pentru a vă însoți în minunata călătorie maritimă. Vă veți bucura de un nou stil de a petrece timpul pe mare, de noi senzații și de un plus de adrenalină, toate acestea venind fără bătăi de cap și fără accidente pe punte sau pe scări, atunci când trebuie să mutați caiacul.

Tot ce trebuie să faceți este să alegeți corect, iar EasyKayak.ro vă stă la dispoziție și vă este alături. Vânt bun tuturor!       

This post is also available in: Engleză, Spaniolă

Comments(0)

Leave a Comment


− unu = 2