Loading...

Plată și livrare

Home / Plată și livrare

Preţul produselor afişat pe site este în euro, are TVA inclus şi includ taxa de transport (nu includ ramburs), pe care cumpărătorul trebuie să o suporte. Eventualele modificări de preţ, reduceri sau promoţii vor fi menţionate în mod explicit în descrierea produsului.

Easykayak.ro va oferă mai multe modalități de plată:

  • Plată online cu card bancar pe site prin intermediul platformei securizate Paypal;
  • Plată ramburs : plata se face în numerar (RON) la livrare, în momentul primirii/ridicrii coletului.

Termenul de livrare obişnuit al produselor comandate pe site se încadrează între 10-15 zilele lucrătoare de la momentul confirmării prin e-mail a comenzii. În condiții speciale, easykayak.ro își asumă dreptul de a mări timpul de livrare.

Taxele de curierat sunt gratuite. Livrare prin Fan Courier.

easykayak.ro nu este responsabilă de eventualele întârzieri datorate transportatorului. În procesul de livrare, clientul este responsabil de acurateţea adresei de livrare declarată.

easykayak.ro nu poate garanta disponibilitatea în stocuri a tuturor produselor afișate. Din acest motiv easykayak.ro își asumă dreptul de a nu onora o anumită comanda în cazul în care respectivul produs dispare din oferta curentă a furnizorului. În acest caz easykayak.ro va informa clientul asupra situației create.

 

This post is also available in: Engleză, Spaniolă

Comments(0)

Leave a Comment


× doi = 12