Loading...

Cubykayak-ul în Transilvania

Home / Descoperă Romania în caiac / Cubykayak-ul în Transilvania

A venit timpul cubykayak-ului să viziteze și Județul Brașov, un județ plin de istorie și de amintiri frumoase ale poporului român. Turiștii aglomerează Brașovul an de an până peste limite, așa că este bine de știut unde puteți profita de o excursie cu un cubykayak alături în acest minunat ținut.
Brașovul așază pe hartă adevărați giganți ai apelor, având pentru dumneavoastră lacuri enorme pe care vă puteți bucura de o escapadă în doi, cu ajutorul unui cubykayak tandem, sau vă puteți relaxa cu toți cei dragi în compania a mai multor cubykayace.

Unul din lacurile uriașe ale acestui județ este Lacul Săcele, un adevărat paradis de 148 de hectare, care înghite 18 milioane de metri cubi de apă în cei peste 170 de kilometri pătrați ai bazinului. Aici vă puteți lansa cubykayak-ul într-un mod simplu sau puteți utiliza o combinație tandem sau chiar cu trei locuri, fără să vă fie teamă de lipsa spațiului. Lacul Săcele vă pune la dispoziție apă pentru a vă distra cu toată familia și cu toți cei dragi.

Un alt gigant acvatic al Brașovului este Lacul Dumbrăvița, un lac de 120 de hectare. În afara acestui luciu imens de apa, lacul mai acaparează câteva complexe piscicole și totalizează 414 hectare de apă în cadrul cărora te poți bucura de diverse sporturi nautice, printre care și canotajul.

Dacă aceste lacuri nu îți sunt de ajuns, Brașovul îți întinde o altă suprafață de 42 de hectare de apă sub forma Lacului Rotbav. Aici te poți destinde cu familia, vâslind cu putere și lansând caiacul tău demonstabil printre undele de apă ale minunatului lac.

Și Lacul Hotarul este trecut pe lista peisajelor demne de vizitat în acest județ. Aflat în imediata apropiere a Lacului Rotbav, Lacul Hotarul oferă un minunat prilej de a te distra pe apă cu un caiac revoluționar ca cel pus la dispoziție de EasyKayak.ro.

Pe lângă aceste minunate oportunități poți profitaa de plimbări și pe alte lacuri din județul Brașov. O altă panoramă minunată oferă Lacul Viștea. De asemenea, Lacul Voila este de invidiat prin frumusețea ce îl înconjoară. Acestea sunt două lacuri foarte apropiate, formate pe Olt, la distanțe ce permit chiar navigarea dintr-un loc în altul, pe râu. Aceasta ar fi o adevărată oportunitate pentru adepții canotajului de viteză.

De asemenea, vă puteți bucura în liniște și pace de suprafața mai mică a Lacului Bogata. Aici puteți lansa caiacul pe ape line și cristaline și vă puteți bucura de o zi de odihnă în compania minunatelor viețuitoare din împrejurimile lacului.

 Județul Brașov este un adevărat dar divin pentru amatorii sportului cu caiacul, iar EasyKayak.ro pune la dispoziția tuturor caiace revoluționare, demontabile și ușor de transportat și asamblat, tocmai pentru ca fiecare să se poată bucura de vacanțe de vis în compania acestor produse minunate.

Comments(0)

Leave a Comment


7 − doi =