Loading...

Cubykayak

DESPRE CONCEPT
Home / Cubykayak

Datorită numărului mic de componente(4), se montează repede si poate fi transportat cu usurintă oriunde.

Cubykayak-ul are calităţile unui caiac obişnuit şi în plus rezolvă neajunsurile acestuia (transportul, greutatea, numărul de pasageri) putând fi depozitat printre bagajele unei plecări în vacantă.

Demontabil într-un cub de mărime 140x59x36 cm, încape în portbagajul unei mașini de mărime mijlocie și pote fi transportat ca equipaj în avion, metro, tren sau îl poti purta ca și pe un rucsac. Cubykayak-ul este ideal pentru cei care dețin un spațiu redus de depozitare și pentru cei care nu vor să se complice cu transportul lui.

MANEVRABILITATE, %95
VITEZĂ, %75
DIRECȚIE, %80
STABILITATE, %95

Cubykayak rupe limitele caiacelor tradiționale cu un design inovator şi funcţional , un excelent rendiment și o greutate inferioară. Cubykayak-ul reprezintă o adevărată evoluție în domeniul caiacelor sit-on-top de agrement.


Cubykayak-ul este un produs patentat.

Este fabricat în Spania şi compania producătoare CubyFun Industries SL.  oferă o garanţie de un an pentru toate componentele sale. În anul 2013, Cubykayak-ul a câstigat două concursuri pe teritoriul spaniol pentru gradul elevat de inovație.

COMANDĂ ONLINE

LIVRARE GRATUITA

Produsele comandate pe easykayak.ro vor fi livrate gratuit la domiciliu printr-un serviciu de curierat în orice oraș din țară

Drept de retur

Puteţi să-l schimbaţi sau să primiţi contravaloarea acestuia în conformitate cu politica de retur de Easykayak.ro

Garanție

Produsele de pe pagina easykayak.ro se bucura de o garanție de 1 an în conformitate cu politica de retur de cubyfun.com

This post is also available in: Engleză, Spaniolă

Comments(0)

Leave a Comment


sapte + 7 =