Loading...

Cubykayak în capitală

Home / Descoperă Romania în caiac / Cubykayak în capitală

Te-ai gândit vreodată care sunt opțiunile de a scăpa din aglomerația urbană a capitalei? Noi considerăm că există deosebite modalități de a evita plictiseala și de a înlătura monotonia în capitală. Există chiar opțiuni ce te feresc de viața agitată și de tot freamătul uriașei metropole. Astăzi ne-am gândit să-ți prezentăm una din ele.

O plimbare cu un cubykayak este tot ce-ți poți dori mai mult atunci când dorești să te îndepărtezi de oraș și de tot stresul ce te ține încătușat. O modalitate de a te distra în același timp în care te menții sănătos, plimbarea cu acest cubykayak iți va înfrumuseța ziua și te va face să uiți de toate greutățile.

Pornind din sudul județului Ilfov, poți alege să-ți lansezi visele pe Lacul Dobreni, pe Balta Berceni sau pe unul din lacurile învecinate: La Gropi, Lacul Sterii, Vadu lui Moș, Mamina. Aici poți scăpa de griji și poți visa în voie, vâslind cu spor pentru a te deplasa către liniștea îmbietoare a apelor cristaline.

De asemenea, poți urca spre centru și poți lansa cubykayak-ul pe Lacul Văcărești sau pe Lacul Tineretului, bucurându-te în același timp de minunatele peisaje din cele două parcuri. Dacă dorești să avansezi spre mai multe aventuri poți alege lacurile Titan, Lacul Morii sau Lacul Cernica. Atunci când alegi Lacul Morii ai putea fi interesat de faptul că îți vei petrece timpul pe cel mai mare lac din București, lac ce se întinde pe suprafața de 246 de hectare.

Lacul Văcărești Lacul Tineretului

 

 

 

 

 

 

 

Lacul Morii

Dacă ești mai nordic și dorești să îți petreci timpul printre lume și să fii admirat de ochii vizitatorilor, poți alege să navighezi în bătaia vântului pe Lacul Snagov. Adâncimea acestui liman este de maxim 9 metri, iar suprafața de aproximativ 6 km pătrați iți va fi mai mult decât suficientă pentru a te distra.

Lacul Snagov

 

 

 

 

 

 

De asemenea, poți alege lacuri diverse și aproape de centrul Bucureștilor. Lacul Băneasa, Grivița, Mogoșoaia și Herăstrău îți stau la dispoziție. Aici vei putea să te simți cu adevărat admirat de vizitatori și în același timp vei putea să îți demonstrezi adevăratele aptitudini de mânuire a unui cubykayak. Și Lacul Buftea îți va aduce zâmbete pe buze atunci când vei încerca să îți testezi limitele.

Lacul Buftea

 

 

 

 

 

 

Locuri sunt nenumărate pentru profesionistul din tine. Oferă-ți libertatea de a le testa pe toate doar alături de cubykayak-ul tău preferat!

Comments(0)

Leave a Comment


+ 1 = sase