Loading...

Politica de confidențialitate

Home / Politica de confidențialitate

PRELUCRAREA DATELOR

Ultima modificare: 10 iulie  2015

INTRODUCERE

Accesarea și utilizarea site-ului www.easykayak.ro (denumit în continuare „site-ul“ sau „easykayak.ro“) conferă statutul de utilizator vizitatorilor site-ului și presupune acceptarea completă și fără rezerve a condițiilor de utilizare aplicabile în orice moment de către utilizator.

În conformitate cu prevederile Legii Organice 15/1999, cu privire la protecția datelor cu caracter personal (LOPD) și a regulamentelor de aplicare ale acesteia, Easykayak, în calitate de manager al site-ului, în baza dispozițiilor articolelor 5 și 6 din LOPD, informează toți utilizatorii site-ului, care își oferă sau își vor oferi datele personale, că acestea vor fi incluse într-un fișier computerizat care este înregistrat în mod corespunzător la Agenția Spaniolă pentru Protecția Datelor.

CINE ESTE PROPRIETARUL PRELUCRĂRII DATELOR?

Date despre proprietarul și administratorul site-ului www.easykayak.ro:

EASYKAYAK
ALINA MIHOC
C/Arnes,8
43500 Tortosa
Spania

E-mail: info@easykayak.ro
Tel. +34 677 221 594

Înregistrată la Registrul Comerțului din Barcelona cu numărul de identificare fiscală ES-X8193603Z.

Easykayak.ro poate colecta următoarele informații personale de la utilizatorii site-ului: numele, adresa de e-mail, adresa poștală, numărul de telefon, data nașterii, sexul și numărul de cont bancar (furnizate de client în cazul rambursărilor) atunci când utilizatorul vizitează site-ul, se înregistrează, plasează o comandă online, contactează Easykayak sau participă la promoții sau la sondaje Easykayak.

În toate cazurile, detaliile solicitate prin intermediul site-ului sunt necesare pentru a oferi un serviciu optim pentru utilizator. În cazurile în care utilizatorul nu furnizează detaliile solicitate, Easykayak nu poate garanta că informațiile și serviciile furnizate vor satisface pe deplin nevoile sale.

Utilizatorii acceptă în mod explicit, liber și fără echivoc că datele lor vor fi procesate de Easykayak în următoarele scopuri:

  • îmbunătățirea experienței de cumpărături;
  • procesarea comenzilor lor online, inclusiv trimiterea de e-mailuri și/sau mesaje text pentru a-i informa în privința stării livrării;
  • procesarea retururilor comenzilor;
  • administrarea contului lor la easykayak.ro;
  • contactarea în cazul în care există vreo problemă cu oricare dintre comenzile lor sau din alte motive logistice;
  • trimiterea unui răspuns la întrebările lor;
  • trimiterea de informații comerciale prin e-mail, SMS sau MMS pentru a-i informa în legătură cu produse noi, oferte și noutăți legate de site și/sau de Easykayak, în general, newslettere și cataloage

CE DREPTURI AM ÎN PRIVINȚA PRELUCRĂRII DATELOR MELE PERSONALE?

Easykayak le garantează utilizatorilor, în orice moment, posibilitatea de a-și exercita dreptul de acces, rectificare, anulare sau opunere la datele personale furnizate, în condițiile prevăzute de legislația în vigoare. În consecință, în conformitate cu dispozițiile Legii organice 15/1999, privind protecția datelor cu caracter personal (LOPD), utilizatorii site-ului își pot exercita acest drept prin trimiterea unei cereri scrise, însoțită de o copie a actului de identitate național, la orice din următoarele adrese:

1. E-mail: info@easykayak.ro
2. Fax: (+34) 677 221 594
3. Poștă:

Alina Mihoc / EASYKAYAK
C/Arnes,8
43500 Tortosa
Spania

Utilizatorii pot, de asemenea, modifica sau anula datele lor accesând secțiunea Datele mele din Contul meu.

 

CUM COLECTEAZĂ ȘI FOLOSEȘTE EASYKAYAK ADRESELE IP?

Serverele site-ului pot detecta automat adresa IP și numele de domeniu utilizate de către utilizatori.

O adresă IP este un număr atribuit automat unui computer atunci când se conectează la Internet. Această informație permite prelucrarea ulterioară a datelor pentru a obține statistici care permit cunoașterea numărului de vizite pe site, ordinea vizitelor, punctul de acces etc.

 

This post is also available in: Engleză, Spaniolă

Comments(0)

Leave a Comment


sase − 2 =