Loading...

Comorile Nord – Vestului în Cubykayak

Home / Descoperă Romania în caiac / Comorile Nord – Vestului în Cubykayak

Nordul României nu oferă doar mirificele obiective turistice din Maramureșul țărănesc și nu aduce doar gustoasele bucate în întâmpinarea turiștilor.

Satu Mare este un județ ce oferă și oportunități în materie de agrement.

Printre puținele lacuri de care se bucură locuitorii județului se află și Lacul Apa, o minunată întindere de apă de 96 de hectare, înconjurată și patentată de unul dintre cele mai frumoase complexe turistice. Lacul este de o adâncime considerabilă, atingând chiar și 30 de metri.

Peisajul din jurul lacului uimește prin complexul turistic cu același nume și prin plaja de aproximativ un kilometru ce se întinde în fața vilelor de o frumusețe izbitoare. Cele 600 de locuri ale restaurantului din complex stau la dispoziție turiștilor. Bucătarii specializați pun pe masă bucate gustoase tradiționale și internaționale și lacul pune la dispoziție minunate peisaje în cadrul cărora Cubykayak-ul dumneavoastră de abia așteaptă să vă poarte măreț printre valuri.

Alături de Lacul Apa stă mărețul lac artificial Călinești. Realizat pentru a acumula cele 29 milioane de metri cubi de apă din spatele barajului amplasat pe râul Tur, lacul are o imensă suprafață de 382 de hectare, fiind întins pe 5 kilometri. Aici puteți lansa caiacul în larg și puteți profita de minunatele peisaje. Adâncimea lacului nu creează nicio problema în ceea ce privește navigabilitatea, aceasta atingând în unele locuri și 10 metri.

De asemenea, vă puteți distra și testa abilitățile în a mânui un Cubykayak pe Lacul Turulung. Acest lac oferă nenumărate oportunități și în ceea ce privește pescuitul, fiind vestit pentru această activitate. Anual se organizeaza concursuri de pescuit sportiv și cei ce au în administrare acest lac vin cu oferte nemaipomenite pentru a fideliza amatorii acestui sport. Fiind tot un lac artificial format în urma creării unei balastiere, Turulung s-a evidențiat încă de la începuturile sale prin varietatea speciilor de pești care se găsesc în adâncurile sale. Lacul este proprietatea unei familii încântătoare, așa încât vacanța va fi cu mult mai plăcută în compania unor oameni cu adevărat binevoitori.

Și județul Sălaj oferă privilegii de a vă aventura în larg cu CubyKayak-ul.

Lacul Vârșolț este unul din minunatele obiective turistice de agrement. Enorma suprafață de 652 de hectare ale lacului oferă un nemărginit teren de joacă pentru amatorii sportului cu caiacul. Lacul este sursa potabilă de apă pentru orașele Zalău și Șimleu Silvanei, fiind un adevărat colț de rai pentru locuitori.

Lacurile din Bihor

Lacul Tileagd din Județul Bihor reprezintă și el o adevărată oază de liniște și totodată un adevărat prilej de a vă aventura cu caiacul. Lacul este realizat odată cu cel mai lung baraj de pe Crișul Repede, baraj ce atinge lungimea de 6 km și lățimea de 1 km. Cu o suprafață de 605 hectare și cu adâncimi ce ating 35 metri, Lacul Tileagd oferă un spațiu navigabil fără probleme, lăsându-vă să vă bucurați în liniște de plimbarea cu CubyKayak-ul.

Și Lacul Tămașda este unul ce oferă astfel de posibilități. Întins pe o suprafață de aproximativ 200 de hectare, lacul este vestit pentru speciile de pești care îl populează și pentru concursurile de pescuit cât mai interactive.

Cubykayak-ul se potrivește de minune cu toate aceste minunate lacuri și de abia așteaptă să te poarte în larg spre aventura vieții tale.

Comments(0)

Leave a Comment


− 5 = trei