Loading...

Cubykayak pentru yacht owners

Combina placerea de a naviga cu relaxarea pe yacht sau plaja pe mal
Home / Blog  / Cubykayak pentru yacht owners

Cubykayak-ul reprezintă o adevărată evoluţie în domeniul caiacelor sit-on-top de agrement. Astfel, cubykayak-ul este o soluţie perfectă şi pentru  yacht owners.

Cubykayak-ul oferă oportunitate de a putea descoperii locuri în care nu se poate ajunge cu yacht-ul. De exemplu, un cubykayak este ideal pentru explorarea golfurilor, plajelor sau a tuturor locurilor greu de accesat pe care un yacht owner cu siguranţă şi le-ar dori să le cunoască.

Din punct de vedere al fiabilității și al dimensiunilor, caiacele clasice vor părea incomode și vor lansa o adevărată provocare în ceea ce privește căratul lor pe punte.

CubyKayak-ul, caiacul nostru revoluționar, a intuit aceste nevoi ale adevăraților profesioniști sau iubitori ai acestui sport și a venit cu soluția.

Greutatea sa net inferioară unui caiac clasic nu vă va da bătăi de cap atunci când va trebui să îl ridicați pe punte, iar faptul că este demontabil, putând să se transforme într-un cub, este un punct forte esențial.

Pentru un yacht owner achiziţionarea unui cubykayak vine cu foarte multe beneficii:

  • Nu veți avea probleme în ceea ce privește îmbarcarea caiacului pe yacht.

Este nevoie de un singur om să aducă caiacul la bord, deoarece acesta se poate demonta într-un cub și poate fi cărat în spate.

  • Datorită dimensiunilor mult mai reduse în comparaţie cu un caiac obişnuit, un cubykayak se depozitează mult mai uşor.
  • Un alt aspect, poate cel mai important, CubyKayak-ul vă va oferi oportunitatea de a-l lansa și recupera din apă în cel mai scurt timp posibil.

Greutatea sa și modul în care poate fi împachetat și despachetat pe swiming platform sunt elementele care fac dinferența între o lansare în valuri în doar 2 minute și lansarea unui caiac clasic care durează mult mai mult și poate crea chiar dificultăți din cauza mărimii și greutății.

Nu veți avea nimic de pierdut în momentul în care veți alege CubyKayak pentru a vă însoți în minunata călătorie maritimă. Vă veți bucura de un nou stil de a petrece timpul pe mare, de noi senzații și de un plus de adrenalină, toate acestea venind fără bătăi de cap și fără accidente pe punte sau pe scări, atunci când trebuie să mutați caiacul.

Vânt bun tuturor!

This post is also available in: Engleză, Spaniolă

Comments(0)

Leave a Comment


6 − = trei